Förnya LEI-nummer

Här kan du som har ett befintligt LEI-nummer förnya det.

  • Snabb registrering
  • Betalning med kort eller faktura
  • Bekräftelse via e-post
Fem stjärnor som symboliserar betyg hos Trustpilot

Förnya ditt LEI-nummer här

Firmatecknare

Giltighetstid

Genom att klicka på "Förnya LEI" godkänner jag villkoren för Netlei AB* Alla priser är angivna exklusive moms.

Säkra betalningar
betalningsalternativ

Används och gillas av:

  • pe:accounting logotyp
  • ica logotyp
  • Västkustinvesteraren logotype

Vanliga frågor om att förnya LEI-nummer

Hur lång tid tar det att förnya ett LEI-nummer?

Om ditt LEI-nummer tidigare är registrerat hos Netlei tar det normalt inte mer än 1h från det att betalningen är oss tillhanda till dess att vi förnyat ditt LEI-nummer. Har du en annan leverantör av LEI-nummer tar det oftast 1-5 dagar innan numret är förnyat hos oss. Detta beror på att den andra leverantören har 5 dagar på sig att acceptera överföringen.

Mitt LEI-nummer är inaktivt, hur snabbt kan ni aktivera det igen?

Om ditt LEI-nummer har blivit inaktivt och du är kund hos Netlei tar det normalt inte längre än 1h från det att betalningen är oss tillhanda till dess att ditt LEI-nummer är aktivt igen. Statusen i det globala registret kommer dock inte att synas förrän dagen efter aktiveringen. Om du har haft en annan leverantör senast ditt LEI-nummer var aktivt kommer vi behöva göra en överföring från den leverantören till oss innan numret kan bli aktiverat igen. Det tar normalt 1-5 dagar då din tidigare leverantör har 5 dagar på sig att släppa numret till oss. Så snart vi har tagit över det kommer numret att aktiveras inom någon timme igen. Hos vissa banker går det bra att visa orderbekräftelsen på förnyandet för att kunna börja handla direkt igen.

Jan Bolmeson

"När vi fick möjlighet att delta i en nyemission som stängde dagen därpå blev det bråttom att skaffa ett LEI-nummer. Stort tack Netlei för att ni löste det så snabbt - jag är evigt tacksam!"Jan Bolmeson, RikaTillsammans